december 9, 2021

Vi fandt den bedste kaffeløsning til vores virksomhed

Kaffe til virksomheder

Vi har valgt AromaCoffee.dk som vores kaffeløsning, og det har vi ikke fortrudt. Dagligt har vi kunder, der siger, at vores kaffe er rigtig god, og det gør os glade. Kaffen er frit til rådighed for alle vores medarbejdere, kunder og besøgende. Hvorfor gå på kompromis med noget så vigtigt som kaffe?

Vi må sige, at AromaCoffee har givet os den helt rigtige løsning.

Så vores kunder kan trygt kigge ind og få en snak over en kop kaffe – vi gi’r.

Kvalitets kaffeløsning

Vi har valgt AromaCoffees flagskib indenfor maskiner til kaffeløsning til virksomheder – Rex Royal.

Der er tale om schweizisk højkvalitet både, hvad angår brugervenlighed og design, og vi synes faktisk, at maskinen pynter i receptionen.

Når man er virksomhedsejer, skal man ikke tage let på den gode service og varme modtagelse, og kaffemaskinen er central, når det kommer til den gode, hyggelige kop kaffe, der også efter 5.000 kopper har en aroma, der giver nydelse og ny energi.

Maskinen har en løsning med friskmælk, så vi opnår det perfekte mælkeskum. Det er let at lave både Iced chococcino og Iced latte macchiato.

Vores Rex Royal har også en kakao og chai dispenser og en intuitiv touchskærm, der er let at betjene. Vi har købt vores maskine, men blev også tilbudt at leje den.

Kaffe med mere

Vores medarbejdere og kunder kan lave deres egen Caffé espresso eller blot Espresso som italienerne siger – det er en velsmagende kaffedrik lavet under tryk. Smag den.

Eller hvad med at prøve Lavazza kaffe på egne bønner? Det er en god kaffeløsning.

Har man fået dagens kafferation, så er luksus kakao et godt valg. AromaCoffee tilbyder en premium kakao til vores kakaodrikke. Drikken har et højt kakaoindhold og en lækker cremet konsistens. Det foretrækker mange af vores medarbejdere sidst på dagen.

Lyst til at smage? Så kig ind og smag på vores nye barrista.

 

Super service og rådgivning

Hos os betyder det meget, at et ord er et ord, og AromaCoffee har altid fulgt aftalerne helt til dørs. De er kommet ud til os og har virkelig ydet service. Man mærker straks at kaffe til virksomheder er deres passion.

De er aldrig længere væk end et opkald eller en mail, og de følger op med installation, vedligeholdelse og reparation.

Som ny bruger af deres kaffeløsning kan vi kun sige, at det fungerer rigtig godt.