december 4, 2021

Et ordentligt fodboldstævne kræver pokaler

Ikke noget ordentligt fodboldstævne uden pokaler, sådan er det bare. Lige meget hvilken serie der så bliver spillet i, så er det altså bare mere rigtigt, hvis vinderne får pokaler og medaljer. Det store professionelle fodboldspillere får pokaler når de vinder, og derfor glæder det også rigtig mange, især børn, hvis de også får en pokal hvis de vinder. Der er rigtig mange børn som tror på, at de skal være professionelle fodboldspillere en dag, og dette giver gejst til rigtig mange børn når de står på banen. Et barn er ofte meget stolt af sig selv, hvis han eller hun vinder, og derfor betyder sådan noget som en pokal eller en medalje bare rigtig meget.

 

Camping Mobile Home Holiday Vehicle Abendstimmung
Camping Mobile Home Holiday Vehicle Abendstimmung

Hvis man skal holde et fodboldstævne, så er det en rigtig god ide at investere i nogle medaljer og nogle pokaler. Det behøver ikke at være nogle kæmpe store dyre pokaler, bare nogle små nogle, så børnene har noget at tage med hjem og stille frem på værelset. Man kan købe både pokaler og medaljer på internettet, og hvis man skal bruge flere, kan der være mange penge at spare. Det kan eventuelt være en ide at købe et stort lager hjem, sådan at man har til en hel sæson ad gangen.

 

Medaljer er for alle, ikke kun vinderen

Det er som oftest kun førstepladsen eller vinderne der får en pokal, derfor er medaljer også bare super vigtige for alle de andre. Hvis man er kommet på en andenplads, så er man for det meste også rigtig stolt af sig selv, og dette skal selvfølgelig også belønnes. En medalje er en perfekt præmie, det er noget alle ved hvad er, og det er noget alle ved hvad der er værd. Det vil altså sige, at alle ved at sølv betyder andenplads og guld betyder førsteplads og bronze betyder en tredje plads. En medalje kan have en stor værdi for et barn eller et ungt menneske, også selvom det er en man har vundet til et stævne som ikke var så vigtigt. Medaljer er et symbol på ens præstation og derfor er der rigtig mange der bliver stolte når de får en medalje med hjem.

 

Gør børnene en tjeneste og køb præmier til dem

Det er selvfølgelig ikke kun børn der sætter stor pris på præmier, det gør voksne også. Men det er vigtigt at holde børns gejst oppe, og det er vigtigt at lære børn at føle sig stolte af det de laver, for det er sådan de bliver bedre. Hvis et barn vinder en masse sølvmedaljer, bliver han eller hun super motiveret for at vinde guld i stedet, børn accepterer sjældent ikke at være de bedste. En konkurrence bliver bare meget sjovere, hvis man kan komme hjem og vise alle, at man her fået en medalje eller en pokal, fordi man klarede det så godt. Dennis Kjærgaard sælger pokaler, medaljer og andre sportspræmier i Danmark, og dette kan man læse meget mere om på hans Amino profil. Her kan man også læse lidt om, hvilke præmier man kan købe til hvilke sportsgrene. Der er rigtig mange forskellige sportsgrene, og derfor er der også rigtig mange forskellige slags præmier som man kan købe. De fleste voksne har minder fra barndommen om at have vundet noget, og mange har stadig præmierne gemt et sted.