december 4, 2021

Har efterhånden prøvet en del forskellige dating sider

Jeg har godt nok prøvet mange dating sider efterhånden, men jeg ved faktisk ikke helt, hvilken jeg bedst kan lide. Jeg kan godt lide dem der koster penge, for det er der folk er mest seriøse, og jeg har mødt mange skønne kvinder derigennem. Det kan jeg godt sige jer. Jeg elsker kvinder, og derfor kan jeg også godt lide at date. Men nu vil jeg gerne have en fast kæreste, og det må jeg så se om jeg kan finde.

Ellers går jeg mig en lang tur nu her, for det har jeg også lyst til, og jeg kan så godt lide det. Det er helt vildt fedt, og jeg kan jo også risikere at møde min kommende kone på en gåtur, skal jeg huske at tænke på. Det vil jeg så gøre.

Tror jeg vil begynde at læse lidt bøger også, for det er så hyggeligt. Men nok om det. For jeg har travlt.