december 9, 2021

Bliv en bedre projektleder med kursus i Project

IT fylder mere og mere på alle dele af arbejdsmarkedet. Der findes efterhånden talrige IT-programmer som har til formål at effektivere og styrke arbejdet i forskellige brancher. I takt med at disse programmer udbredes på arbejdsmarkedet, efterspørges det også i fortsat højere grad, at kandidater til nye stillinger besidder efter udi disse digitale programmer. Vil du gerne styrke dine chancer og muligheder på jobmarkedet, kan det derfor være en god idé at styrke dine IT-kompetencer. Det kan du eksempelvis gøre ved at tage et kursus, hvor du kan lære at begå dig i og benytte IT-programmer, der er relevante for din faglige profil. Arbejder du med projektledelse, er især et kursus i Microsoft Project anbefalelsesværdigt.

 

Hvad er Microsoft Project?

 

De fleste kender med al sandsynlighed til Microsofts Office-pakke, som blandt andet indeholder populære programmer som Word, Excel og Powerpoint. De fleste arbejdsgivere kræver i dag, at deres ansatte har et vist kendskab til denne Office-pakke. Det skyldes, at disse programmer er anvendelige i de fleste brancher. Men Microsoft har også udviklet programmer, som målretter sig særligt til bestemte brancher.

 

Programmet Microsoft Project er udviklet særligt med projektledere for øje. Programmets formål er at tilbyde en række unikke værktøjer, der blandt andet kan gøre planlægning og dynamikken mellem teamets nemmere. Der er tale om et nyttigt redskab for dig, der anser dig selv som værende en moderne projektleder, som arbejder i overensstemmelse med samtidens tendenser.

 

Kunne du tænke dig at lære at bruge programmet, kan du tage et kursus i Microsoft Project i København. Det kan både fremme fornøjelsen ved dit arbejde og fremme dine muligheder på jobmarkedet.

 

Uddannelse er en investering

 

Har man været på arbejdsmarkedet i mange år, er det almindeligt på et tidspunkt at begynde at få en følelse af tomgang. Denne følelse kan skyldes mange ting, men som oftest er den et tegn på et behov for forandring. Det er vigtigt at huske på, at det aldrig er for sent at lære nyt – også selvom man har været på arbejdsmarkedet i mange år. Der kan være enormt meget værdi i at vælge at uddanne sig. Det kan være ved at påbegynde en ny uddannelse eller ved at tage et kursus. Det kan føles som personligt fornyelse, ligesom det kan give muligheder for at udvikle din karriere og prøve kræfter med nye aspekter af jobmarkedet.