december 9, 2021

4 grunde til, at du skal tænke over, hvor du holder salgsmøder

Salgsmøder er en essentiel salgsstrategi og vigtige, når der skal skabes netværk med nye, potentielle kunder. Men et godt salgsmøde er ikke nok – det skal også holdes det rigtige sted.

Et godt konferecenter tilbyder sparring

I dag er der flere og flere mulige lokationer, såsom konferencecentre, der tilbyder dig en form for sparring, når det kommer til planlægningen af sådan et salgsmøde.

For eksempel kan det være sparring i, hvordan det hele kan tilrettelægges eller, hvilke aktiviteter kan udføres, hvis det er en vigtig del af mødet. Samtidig er det også bare rart at snakke med en professionel om, hvordan møderne kan afvikles bedst, og derfor bør du tænker over, om din tænkte lokation kan tilbyde dette!

Kunderne skal ikke for langt væk hjemmefra

Hvis der er noget, som potentielle kunder hader, så er det at føle, at det at være din kunde er et job i sig selv.

Og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at kunderne ikke tvinges for langt væk hjemmefra. Det betyder, at hvis mange af kunderne er fra Østjylland og Djursland, så vil et konferencecenter i Aarhus eller Randers nok være en god idé. Så føler de ikke, at de skal for langt væk hjemmefra, og I kan samle dem et sted.

Professionalisme er i høj kurs

At vælge den rigtige lokation til jeres møder bør være helt centralt i jeres strategi, for det kan virkeligt være med til at skabe en professionel atmosfære for alle involveret.

For mange kunder, så er professionalisme også noget, som er i højsædet. Det skal være tydeligt, at du ikke bare ved, hvad du snakker om, men også har tænkt det hele igennem. Dette inkluderer selvfølgelig, hvor hele mødet foregår, og hvordan det foregår, og det er altså noget, som kraftigt formes af, hvor salgsmødet bliver holdt.

Det skal ikke føles hastet

Noget af det værste, som du kan gøre med et salgsmøde er at få det til at føles hastet igennem.

I dag handler det nemlig om, at det hele skal se velovervejet ud, fordi som vi alle ved, så er hastværk også lastværk.

Ved at være omhyggelig med, hvor salgsmødet skal foregå, så kan I sikre jer et sted, hvor der er plads og tid til netop jeres møde. Så undgår I, at det føles som om, at det blev sat sammen i sidste minut, og i stedet er der mere plads og tid til alle!